Weboldalunk a felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Belépésével elfogadja a cookie-k használatát, emelynek használatáról Adatvédelem menüpontunk alatt olvashat

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy a Sportnagyker által forgalmazott termékeket választotta!Importőr és nagykereskedelmi cég lévén elsősorban egyesületeket, közületeket, amatőr csapatokat, de magánszemélyeket is kiszolgálunk. Elsődleges célunk az általunk forgalmazott termékek árainak versenyképességének megőrzése a hazai piacon. Üzletpolitikánk fő célja a vásárlók igényeinek magas szintű és gyors kiszolgálása. Termékeink nagy része raktárkészletünkről azonnal szállítható, de természetesen akadnak olyanok is amelyek beszerzése, vagy speciális igények kielégítésekor a gyártás folyamata több időt vesz igénybe. 

Áruátvétel:

Személyes átvétel:

Budapest 1142, Komáromi út 12.

Nyitva tartás: H-Cs: 08-16h-ig  P: 08-15h-ig

A telefonon, vagy emailben visszaigazolt megrendeléseket Önnek lehetősége van bemutatótermünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben a termék vételárán felül semmilyen további költség nem kerül felszámításra.

Fizetési mód: készpénz, vagy bankkártya

Házhoz szállítás:

A  Sportnagyker webáruházban megrendelt terméke(ke)t cégünk a DPD futárszolgálattal juttatja el Önhöz.

Az átlagos szállítási határidő 1-3 nap, de egyes import termékeknél előfordulhat akár 2-3 hetes átfutási idő is, melyet ügyfélszolgálatunk írásban vagy telefonon a rendelés feldolgozásakor azonnal jelez Önnek.

Több termék rendelésekor előfordulhat, hogy az egyik termék azonnal szállítható, míg a másikra akár több hetet is várni kell. Ebben az esetben Ön kérhet részteljesítést is.

Kiszállítás előtt cégünk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot az áruátvétel pontos időpontjával kapcsolatban.

Bizonyos termékeket, melyek nagy terjedelműek, vagy nagy súlyúak, általában nem áll módunkban kiszállítani. Ezek átvétele csak személyesen, telephelyünkön lehetséges. Ilyen termékek a kapuk, tornaszekrény, bordásfalak stb.

Fizetési módok:

Utánvét: Az áru átvételekor a DPD futárszolgálat munkatársának

Előre utalás: Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van a megrendelt termékek ellenértékét banki  előreutalással kifizetni. A termék kiszállítása az ellenérték bankszámlánkra történő beérkezése után történik.

Szállítást követő utalás: Közintézmények részére előre egyeztetett fizetési haladékot biztosítunk

 

Csomagküldés díjai:
 

DPD Futárszolgálat
(utánvét esetén)

 
0-3 kg 1395

3.1-5 kg 1440

5.1-10 kg 1540

10.1-20 kg 1810

20.1-30 kg 1910

30.1-40 kg 2050

(előre utalás esetén)

0-3 kg 1265

3.1-5 kg 1310

5.1-10 kg 1410

10.1-20 kg 1680

20.1-30 kg 1780

30.1-40 kg 1920

Túlméretes, és/vagy túlsúlyos csomagok esetén egyedi szállítási költséget számolunk, melyet a visszaigazolásban küldünk el.

 

Áruátvétel:

Átvételkor kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Sportnagyker és a Dalnoki Sport Kft csapata

Kövess minket Facebook-on