Weboldalunk a felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Belépésével elfogadja a cookie-k használatát, emelynek használatáról Adatvédelem menüpontunk alatt olvashat

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Dalnoki Sport KFT

Székhely: 2132, Göd Vadvirág u.40

Adószám: 10799000-2-13

Cégjegyzék szám: 13-09-066176 

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Pest Megyei Cégbíróság

1064 Budapest Rózsa u. 79

Szerződés nyelve: Magyar

  

MEGRENDELÉS MENETE

Bizonyos termékek esetén a szállítási határidő elhúzódhat, legyártandó termék esetén akár 1-3 hét is lehet. Megrendelés esetén a visszaigazolásban feltüntetjük a szállítási időket.

Az elküldött megrendelésekre minden esetben visszaigazolást küldünk, és ügyfélszolgálatunk jelentkezik Önnél a kiszállítás részleteivel kapcsolatban.

 

FIZETÉSI MÓDOK

Utánvét: a termék átvételekor, a Postai kézbesítéskor történik a számla kifizetése.

Előre utalással: rendelése leadása után,  e-mailben tájékoztatjuk a teendőkről, bankszámlaszámunkról.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Kérjük, kattintson oldalunk Szállítás menüpontjára.

1.1.A Dalnoki Sport Kft  (1142 Budapest, Komáromi út 12.) Továbbiakban Szállító a jelen általános szerződési feltételekben és az annak alapján leadott egyedi rendelésekben foglaltak szerinti szolgáltató tevékenységet végez a megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő) részére.

 

1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.2.A www.sportnagyker.hu (a továbbiakban: Weboldal) elérhető értékesítési rendszerben (a továbbiakban Értékesítési Rendszer) történő vásárlásra a Weboldalon keresztül van lehetőség.

1.3. A szerződés elektronikus úton történő megkötésére a jelen általános szerződési feltételekben illetőleg a Weboldalon mindenkor szereplő tájékoztatásban foglaltak irányadók.

1.4. Az Értékesítési Rendszerben megkötendő szerződés írásbeli szerződésnek minősül, a jelen általános szerződési feltételek szerinti ajánlatokat és azok elfogadását Szállító iktatja, Megrendelő a megrendelés száma alapján érdeklődhet a megrendelése felől, amely számot Megrendelő a megrendelési információkat tartalmazó, Szállító számítógépes rendszere által automatikusan küldött és ajánlatnak, illetve elfogadásnak vagy visszaigazolásnak nem minősülő értesítőből ismerheti meg.

1.5. A szerződés nyelve a magyar.

1.6. Az Értékesítési Rendszerben bárki vásárolhat, ehhez nem kell  érvényes regisztrációval rendelkeznie.

1.7. A Megrendelő kijelenti, hogy vásárlása  során az  általa megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Hamis adatok tudatos rögzítése a vásárlás során Szállító megtévesztésének minősül, az abból eredő károkért a hamis adatot szolgáltató Megrendelő felel.

A sportnagyker.hu webáruházában mindenki szabadon böngészhet, kereshet ill. feltöltheti kosarát regisztráció és korlátozás nélkül.

 

2.) REGISZTRÁCIÓ

A termékek eladási ára és jellemzői a konkrét árucikket ábrázoló kép mellett feltüntetett információkból ismerhető meg. A termék fotója mellett található ár minden esetben a termék bruttó vételára, mely az általános forgalmi adó összegét (jelenleg 27%) tartalmazza.

 

3.) TERMÉKEK ÉS ÁRAK

Áraink nem tartalmazzák a kiszállítási díját.

 

4.1. Szállító  visszaigazolás elküldésével vállalja a Weboldalon szereplő termékek beszerzését és Vevő kérésére annak házhozszállítását.

 

4.) VÁSÁRLÁS AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZERBEN

4.2. Szállító aktuális ajánlati felhívását a Weboldal tartalmazza a Termékeket jelölő képek és az azok mellett található információk feltüntetésével. A Weboldalon feltüntetett Termékek és az azokra vonatkozó információk ajánlattételnek nem minősülnek.

4.3. Szállító számítógépes rendszere automatikusan értesíti Megrendelőt megrendelése számáról, és a megrendeléssel kapcsolatos egyéb információkról.

 

5.1. Szállító a személyes adatok megszerzése, feldolgozása és tárolása során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII.tv., valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései szerint jár el.

 

5.) ADATVÉDELEM

5.2. Szállító Megrendelő azonosításához szükséges és elégséges azonosító adatait a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti.

5.3. Szállító a jelen általános szerződési feltételekben foglaltak szerint létrejött szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos olyan személyes adatokat, amelyek a díj meghatározása és a számlázás céljából elengedhetetlenek, így különösen a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

5.4. Szállító adatokat Megrendelő hozzájárulása nélkül nem adhat át harmadik személy számára.

6.) CSOMAGOLÁS

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

 

Kövess minket Facebook-on