Weboldalunk a felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Belépésével elfogadja a cookie-k használatát, emelynek használatáról Adatvédelem menüpontunk alatt olvashat

A SALTA termékeket forgalmazója a Dalnoki Sport Kft. A SALTA termékeket kedvező áruk és kiváló minőségük gyorsan kedveltté tették a magyar, szlovák és román vásárlók körében.

Cégünk fő profilja a tanintézmények, egyesületek sporteszközökkel történő ellátása értékesítő partnereinken keresztül, illetve raktárunkból közvetlenül is.

A Dalnoki Sport Kft. fő márkája a SALTA, azonban kínálatunkban számos más cég termékei is szerepelnek. Ennek köszönhetően a tanintézményi, egyesületi sportpiac jelentős részét lefedi kínálatunk.

A Kelet-Európai piacra szánt SALTA termékek fejlesztésében a Dalnoki Sport Kft. tevékenyen részt vesz, napjainkban a termékek gyártása Kínában hét, Indiában kettő, Tajvanon kettő, Pakisztánban három gyárban történik.

Kínálatunkban kiemelt szerepet kap a labda kollekció, melynek teljessé tétele hamarosan befejeződik. A futball és kézilabda kínálatunkban megtalálható a jó minőségű edzőlabdától a professzionális felhasználásig terjedő skála, a röplabdák és a kosárlabdák tekintetében elsősorban az iskolák igényeit tudjuk maradéktalanul kielégíteni a SALTA termékeivel.

Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink versenyképességére, melyeken a piac, illetve partnereink visszajelzései alapján folyamatosan próbálunk javítani, fejleszteni.

A SALTA márka néhány termék tekintetében jelentős szereplője lett a magyarországi sportpiacnak, köszönhetően kedvező árának és a folyamatosan megbízható minőségnek. Elég megemlíteni csupán koordinációs eszközeinket, vagy a remek ár-érték aránnyal rendelkező salta középtáv futócipőt.

A SALTA egyik legfőbb célkitűzése, hogy minden évben új termékcsoporttal lépjen a piacra, fokozatosan fejlesztve a már meglévőket.

 

 Dalnoki Sport Kft.

Kövess minket Facebook-on