Weboldalunk a felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Belépésével elfogadja a cookie-k használatát, emelynek használatáról Adatvédelem menüpontunk alatt olvashat

 

 

A Sportnagyker webáruház üzemeltetője a Dalnoki Sport Kft., amely 1992-től van aktívan jelen a magyar, szlovák és román sportpiacon. Először nagyobb sportmárkák képviseletét láttuk el, majd a 2000-es évek elején létrehoztuk a Salta márkát, amely rövid idő alatt kedvelt lett itthon és a szomszédos országokban köszönhetően kedvező árának és a folyamatosan megbízható minőségének. Elég megemlíteni csupán koordinációs eszközeinket, vagy a remek ár-érték aránnyal rendelkező Salta Corsa szöges középtávfutó cipőjét.

Eleinte futball labdák és atlétikai cipők tartoztak a márkanév alá, azonban mára egy igen széles termékpaletta áll a vevők rendelkezésére. Termékeink között megtalálhatóak az atlétikához szükséges felszerelések (szögescipő, gerely, diszkosz, stopper stb.) a pályatartozékoktól (gátak, rajtgépek, váltóbotok) kezdve a labdasportokon át (futball, röplabda, kosárlabda, asztaltenisz) a szurkolói termékekig bezárólag minden. A Kelet-Európai piacra szánt Salta termékek fejlesztésében a Dalnoki Sport Kft. tevékenyen részt vesz. Kínálatunkban kiemelt szerepet kap labda kollekciónk, melynek teljessé tételén folyamatosan dolgozunk. A futball és kézilabda kínálatunkban megtalálható a jó minőségű edzőlabdától a professzionális felhasználásig terjedő skála (például a Salta Xtreme futball labdánk FIFA minősítéssel rendelkezik), a röplabdák és a kosárlabdák tekintetében elsősorban az iskolák igényeit tudjuk maradéktalanul kielégíteni.

Cégünk fő profilja a tanintézmények és egyesületek sporteszközökkel történő ellátása közvetlenül vagy az értékesítő partnereinken keresztül. A kiskereskedelmi kereslet is folyamatosan növekszik termékeink iránt, ezért hoztuk létre 2012-ben web-shopunkat, mely sportnagyker néven üzemel. A kiskereskedelmi vásárlás ezen keresztül illetve telephelyünkön személyesen történhet. Nagy figyelmet fordítunk a raktárkészletre, így cégünknél a webáruházban található termékek nagy része raktárról kerül eladásra.

A Dalnoki Sport Kft. termékkínálatában a Salta márka van jelen legnagyobb számban, azonban megtalálhatóak más cégek termékei is, ilyenek például az Adidas, Aquarapid, Everlast, Head, Joola, Molten, Mikasa, Neptunus, Select, Spartan, Nike, Taktifol, Thera-Band, Trimona, Under Armour. Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink versenyképességére, melyeken a piac, illetve partnereink visszajelzései alapján folyamatosan próbálunk javítani, fejleszteni.

 

A Dalnoki Sport Kft. egyik legfőbb célkitűzése, hogy minden évben új termékcsoporttal lépjen a piacra, fokozatosan fejlesztve a már meglévőket.

 

 Dalnoki Sport Kft.

 

Kövess minket Facebook-on