Categories

Birkózó cipő, bőr, többféle méretben, Salta

✓ RAKTÁRON: 1-3 munkanap


Cikkszám: 60301

Salta magas szárú birkózó cipő

11.130 Ft (bruttó)

Törlés

Birkózó cipő, bőr, többféle méretben, Salta

Elengedhetetlen a birkózáshoz és minden, hasonló alapokon álló sportágaknál az ilyen fajta cipő. Kialakításának köszönhetően masszív, kellő biztonságot nyújt, de vannak olyanok, amelyek még látványilag is kiemelkednek a tömegből. Nem véletlen az, hogy még az utcákon is találkozni olyan emberekkel, akik ilyen típusú cipőt viselnek.

A birkózás mellett más küzdő sportokban is szívesen használják, ahol fontos a stabilitás. Ilyen az MMA, Kray-Maga, Veltudo, Jiu Jitsu és még sorolhatnánk.

A bőrből készült, fekete és kék színű birkózó cipő feladata. hogy stabilan megtartsa a tulajdonos lábfejét és bokáját, ezek mellett tudjon annyira tágulni, hogy a küzdelem alatt kényelmet is nyújtson.

Kedvező árkategóriájú Salta birkózó cipő, amely bőr felsőrésszel lett kialakítva. Tisztítása emiatt nem elhanyagolható. Mosógépben nem szabad kimosni! Egy nedves ruhadarabbal kell áttörölni, amennyiben a külső felülete bepiszkolódott. Szellőztetni érdemes az edzések után.

Fontos leszögezni, hogy az ilyen cipők mérete eltér az utcai használatú cipőktől. Ez annak köszönhető, hogy ha túl kicsi, vagy túl nagy a lábbeli, akkor könnyen komoly sérülés lehet belőle (lábfej, ízületi).

Többféle méretben kapható.

Márka

Salta

Méret

37, 38, 39, 44, 46, 47

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Birkózó cipő, bőr, többféle méretben, Salta” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük