Categories

Gimnasztikai labda, többféle méretben, Spartan

✓ RAKTÁRON: 1-3 munkanap


1.710 Ft4.780 Ft (bruttó)

Törlés

Gimnasztikai labda, többféle méretben, Spartan

A gimnasztikai labda során egyik legtöbbször felmerült kérdései: “Mennyire biztonságos? Nem fog kilyukadni?”
A Spartan gimnasztikai labda durranás mentesen lett megalkotva, így nem kell attól tartani a használat közben, hogy kellemetlenség éri. Természetesen akkor, ha betartja az előírásokat!

A gimnasztikai labda nem csak fitnesz termekben, de otthonra, vagy akár irodába is jó lehet.

Azért lehet jó választás irodába, mert a testet rákényszeríti, hogy az izmok egészséges testtartást vegyenek fel, miközben a terméken ülünk. Ez azért van így, mert az egyensúlyt meg kell tartaniuk. Akár otthon is használhatjuk ülőalkalmatosságnak, hogy ott is javíthassuk a testtartásunkat, erősíthetjük a hát- és hasizmokat, valamint relaxációra is alkalmas.

Otthon és a fitnesz termekben különböző gyakorlatok elvégzésére használhatjuk. Lehet, hogy egyszerű kinézete van, ennek ellenére igazán kemény edzésben lesz részünk a használata során. Nem véletlenül használják még terápiás célokra is. Ugyanis a gyakorlatok végrehajtása közben az izmok erősödnek, javítja és fejleszti az egyensúly érzéket.
De akár kardioedzés során is használatba veheted a sporteszközt!

A gimnasztikai labda rugalmas, így jól préselhető, jól bírja a testsúlyunkat.
Amennyiben befejeztük a gyakorlatokat, csak engedjük le. Kis méretének köszönhetően könnyen tárolható és szállítható is.

Piszkolódás esetén nedves ruhával tisztítsd a labdát, majd száraz, puha ronggyal töröld át.
Ha megrongálódott a labda, ne próbáld megjavítani!
Maximum átmérőig fújd fel a labdát, a fölé ne menj!
Tárolás: napfénytől védett helyen tárold, ahol nem éri 30 °C fölötti hőmérséklet.

Termékelőnyök

Gyakorlatok sokasága egyetlen eszközzel

A gimnasztikai labda használatával rengeteg gyakorlat végezhető otthonunk kényelméből. Ehhez nem kell mást tennünk, csak felfújni a labdát a kívánt méretre, majd neki is kezdhetünk az edzés elvégzésének. Pár példa gyakorlat, amely remekül használható a termékkel:

– Fordított felülés: ennél a gyakorlatnál rá kell hasalni a gimnasztikai labdára, kezeidet tedd a tarkódra, majd emeld meg a törzsedet, és vissza. Ezt a mozdulatsort ismételgesd.

– Fekvőtámasz: az egyik legismertebb erősítő gyakorlat gimnasztikai labdás változata. Helyezd a lábaidat a labdára, miközben fekvőtámasz pozícióban vagy. Miután stabilan elhelyezkedtél, hajlítsd be a könyöködet és már mehet is a fekvőtámasz!

– Térdfelhúzás: feküdj a labdára, kezeidet tedd a tarkódra. Húzd fel az egyik lábadat, miközben az ellentétes könyököddel közelítesz a térded vissza. Tedd vissza, majd cseréld meg. Ezt a feladatsort ismételgesd.

– Plank: az ismert és kedvelt plank gimnasztikai változata során a lábadat a labdára teszed, miközben karod a földön van és így próbálod magadat megtartani a lehető leghosszabb ideig.

Ülő bútorként is használható

Vajon miért jó az, ha szék helyett ezen a gimnasztikai labdán foglalunk helyet? Mert rákényszerít minket a helyes testtartásra. Ezen felül tehermentesíti a gerincet, valamint csökkenti a fájdalmat. A feszes izmokat ellazítja, és a narancsbőr elleni küzdelemben is hatékony segítség, miközben a labdán rugózunk.

Ajánljuk alábbi, otthoni edzésre alkalmas termékeinket a figyelmébe:

Erősítő gumikötél készlet, Salta
Hevederes tréner, TRX jellegű, Salta
Koordinációs félgömb, több színben, Salta

Tárolás

  • Kis helyen is elfér
  • Könnyen szállítható

Műszaki adatok

Méret:45 cm, 55 cm, 65 cm, 75 cm, 85 cm, 95 cm

Szín:Sárga, Zöld, Piros, Narancs, Piros

Anyagösszetétel

Anyaga:PVC

Méret:

95 cm – piros, 85 cm – narancs, 75 cm – piros, 65 cm – zöld, 55 cm – kék, 45 cm – sárga

Márka

Spartan

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gimnasztikai labda, többféle méretben, Spartan” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük