Categories

Kézilabda, Copa, több méretben, Salta

✓ RAKTÁRON: 1-3 munkanap


Cikkszám: N/A

Salta Copa kézilabda, 0, 1, 2 és 3-as méretben kapható. Ideális választás nemre, korra való tekintet nélkül.

Kategóriák: , Címke:

2.760 Ft3.155 Ft (bruttó)

Törlés

Kézilabda, Copa, több méretben, Salta

Salta márkájú kézilabda négyféle méretben. Egészen a kisgyermekeknek, 6 éves kórtól ajánlott legkisebb 0-tól, a hivatalos férfiak által használt 3-as méretig elérhető  Copa labda. Nemtől és korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A kézilabdák bőrből és műanyagból készülnek, ugyanakkor kisiskolásoknak szivacsból is gyártanak labdákat a játék alapjainak elsajátításához. Korcsoport és nem szerint eltérő méretű labdák léteznek. A játékszerek kerülete 50 és 60 cm között változhat. A jobb tapadás érdekében rendszeresen waxolják.

Labda
Méret

0 :   6-8 éves korig ajánlott lányoknak fiúknak egyaránt. A legfiatalabbak lágyabb fajtával kezdik, melynek átmérője 12-15 cm, súlya pedig 85-150 gramm, de a szivacslabda is gyakori a kicsik között.

1 :   8-14 éves lányoknak, 8-12 éves fiúknak. Ezekben a korcsoportokban már keményebb labdákkal is játszanak. A sztenderd méretek: 16 cm átmérő, 250 gramm súly.

2:   14 év feletti nőknek, 12-16 éves fiúknak. A jellemző paraméterek: 17 cm átmérő, 350 gramm súly.

3:   16 év feletti férfiak már ezzel a legnagyobb 18 cm átmérőjű, 430 gramm súlyú játékszerrel dobálnak.

 

 

A kézilabda egy olyan sport, amelyben 7-7 játékos próbálja meg legyőzni az ellenfél csapatot. Ezt úgy tudják megtenni, ha a játékidő leteltével több pontot szedtek össze. Ha a játék végére egyenlő az állás, akkor az eredmény döntetlen.

A kézilabda, ahogy a neve is mutatja, csak kézzel szabad dobni, lábbal nem lehet a játékszerhez érni.

Ennek a sportágnak általában csak fedett pályás változatát játsszák, bár már létezik a strandkézilabda, amelyet leginkább a fiatalok űznek. Ez abban különbözik a sima kézilabdától, hogy a szabadban zajlik, szivacskézilabdát használnak, ami könnyebb az eredetitől. A szabályok hasonlóak, csak kisebb a játékterület.

Tömeg4.3 kg
Kézilabda mérete

0 méret (mini), 1-es, 2-es

Márka

Salta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kézilabda, Copa, több méretben, Salta” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük