Categories

Középtáv futócipő, szöges, gyöngyvászon anyagú, 34-46-os méretben, Salta

✓ RAKTÁRON: 1-3 munkanap


Cikkszám: N/A

Salta szöges középtáv futócipő 100 – 5000m-ig.

Anyag: gyöngyvászon

Szín: Kék-fehér-sárga

Tartozékok: tartalék szög, szöghúzó kulcs, cipőtartó zsák

10.820 Ft (bruttó)

Törlés

Középtáv futócipő, szöges, gyöngyvászon anyagú, 34-46-os méretben, Salta

A futás az egyik legnépszerűbb és legismertebb sport a mai világban. Ezt annak köszönheti, hogy nem igazán kell semmi hozzá. Az ember jól felöltözik, felveszi a cipőjét hozzá, majd kimegy egy közeli parkba futni. Pedig ez nem így van…

Mégis mi lehetne olyan bonyolult a futásban? Hát a cipő! Ugyanis nagyon nem mindegy, milyen lábbelit veszünk fel a futásra. A megfelelő cipő kiválasztáshoz az első dolgunk eldönteni, hogy mire is kell. Rövid, közép, vagy hosszútávra tervezzük. Ha ezzel megvagyunk, akkor le kell tisztázni, hogy milyen terepen fogunk futni: aszfalton, rekortán, vagy terepen. És ha idáig eljutottunk, akkor a láb formára és méretére is oda kell figyelni.

Sok időnek tűnik, de hidd el, megéri! Ugyanis nagyon is sokat számít, mit viselünk. Futás közben hatalmas erővel csapódik a lábunk a talajra, ami hosszú évek múlva mutathatja meg negatív hatását. Egy puha cipő, ami csillapítja a becsapódást nem csak kíméli a testünket, de kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a sportot.

A Salta cipője középtáv futásra lett kialakítva. Ezen felül szögek helyezhetőek a talpra. Ennek az a szerepe, hogy a földön futás során a szögeknek köszönhetően jobban bele tudunk kapaszkodni a földbe, így jobban meg tudod tartani a tempódat, de akár növelheted is. Az atléták is ezért használják a szöges cipőket, valamint azért, mert ezekkel könnyebb elkerülni a baleseteket.

Ez a cipő nem csak középtáv futásra, de akár távolugrásra is kiválóan alkalmazható!
Nemcsak középtáv futásra, de távolugráshoz is kiválóan alkalmazható.

A cipő felsőrésze gyöngyvászonból készült, amely leginkább 1-5 km-es távolságra jó használni.

Amikor futócipőt választasz, fontos, hogy egyel nagyobb méretet válassz, mint amekkora a lábad. Ugyanis ha pont elfér a cipőben a lábad, akkor a futás során nem tud hova mozdulni a lábad, így víz, vagy akár vérhólyagos lehet a lábad, ami nem csak, hogy nem kellemes, de akár egy életre is elveheti ettől a sporttól a kedvedet.

Termékelőnyök

Kiegészítőkkel kapható

A középtáv futó cipőnk nem egyedül kapható áruházunkban! A csomaghoz tartozik egy garnitúra pótszög, ha esetleg elvesztenénk, vagy probléma lenne a szögekkel. Ezen felül egy szöghúzó kulcs is a tartozék része, amivel ki és be tudjuk tenni a szögeket, valamint egy hordozó táska, hogy könnyedén tudjuk szállítani a lábbelit.

Úgy döntött, hogy neki kezd az egyik legnépszerűbb sportnak, a futásnak? Akkor ajánljuk az alábbi dolgokat hozzá:

Tárolás

  • Kis helyen is elfér
  • Könnyen szállítható

Műszaki adatok

Méretek:34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Tartozékok:egy garnitúra pótszög, szöghúzó kulcs, hordozó táska

Anyagösszetétel

Cipő felsőrésze:gyöngyvászon

Cipő mérete

40, 41, 44

Márka

Salta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Középtáv futócipő, szöges, gyöngyvászon anyagú, 34-46-os méretben, Salta” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük