Categories

Taktikai jegyzettömb, futball, Taktifol

✓ RAKTÁRON: 1-3 munkanap


Cikkszám: 1829504

Taktifol elkészítette a focihoz való taktikai jegyzettömböt. Vegye elő a meccs előtt, vagy alatt, gyorsan jelölje be a kívánt utasításokat, és a csapat gyorsan tud reagálni az elvárt taktikához.

1.165 Ft (bruttó)

Készleten

Taktikai jegyzettömb, futball, Taktifol

A két védő rosszul próbálta szerelni a támadót, így az játszi könnyedséggel jut a csapat kapuja felé. Ebből még nagy probléma lehet. De vajon mit lehetett volna másként csinálni? Egy jobb és érthetőbb taktikai megbeszélés valószínű nem hozott volna ilyen helyzetben.

A sportban nem csak a kemény edzés, de a taktika is nagyon fontos. A Taktifol úgy gondolta, hogy könnyít a helyes taktika kidolgozásában, és elkészítette a futball játékokhoz ezt a kis jegyzettömböt.

De mit is tud ez a termék?

A jegyzettömb összesen 25 lapból áll, amelyre nem csak feljegyzéseket, instrukciókat írhat, de az előre felrajzolt futball pályának köszönhetően könnyen szemléltetni tudja a csapat számára a megfelelő stratégiát, utasításokat. Ha játék közben kell változtatni, az se okoz így gondot!

Amennyiben védve szeretné hordani, arra is van lehetőség. A Taktifol hordtáska zsebébe könnyedén elfér és még praktikus is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Taktikai jegyzettömb, futball, Taktifol” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük