Viszonteladóknak

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Folyamatosan várjuk olyan webáruházak és üzletek érdeklődését, akik szeretnének, vagy már foglalkoznak sportszerek forgalmazásával.

Amennyiben szeretne viszonteladóként vásárolni cégünktől, legyen szíves küldeni egy rövid bemutatkozást az alábbi űrlap segítségével vagy e-mailen keresztül.

A bemutatkozás lehetőség szerint tartalmazza az alábbi pontokat:

  • Cégnév
  • Adószám
  • Elérhetőségek
  • Weboldal címe és/vagy Üzlet elhelyezkedése

Amit cégünkről tudni kell:

A Dalnoki Sport Kft. a ’90-es évektől kezdve foglalkozik sportszerek nemzetközi és magyarországi forgalmazásával. Saját márkánk (Salta) a kétezres évek elején született meg és mára már több száz termékből álló palettával elégíti ki vásárlóink igényeit. Folyamatosan bővülő termékpalettával és kedvező árakkal állunk partnereink rendelkezésére. Saját márkánk mellett természetesen foglalkozunk nagyobb márkák (Adidas, Nike, Everlast, stb.) forgalmazásával is.

 

 

Milyen feltételekkel rendelhetek Önöktől?

Leendő partnereink érdekében leegyszerűsítettük viszonteladói feltételeinket. Az együttműködéshez nincsen szükség szerződéskötésre, illetve nincsen vásárlási limit. A bemutatkozó email beérkezését követően ellenőrizzük a megadott adatokat (weboldal vagy üzlet létezése). Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és elérést biztosítunk a nagykereskedelmi felülethez, ahol a kereskedőkre vonatkozó kedvezményes árakat fogja látni.

Mi történik az után, hogy elküldtem a bemutatkozásomat?

A bemutatkozó email beérkezését követően ellenőrizzük a megadott adatokat (weboldal vagy üzlet létezése). Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és elérést biztosítunk a nagykereskedelmi felülethez, ahol a kereskedőkre vonatkozó kedvezményes árakat fogja látni.

Hogyan tudom leadni rendelésemet?

A bemutatkozó email vizsgálatát követően létrehozunk Önnek egy fiókot, amely rendelkezik a kereskedői felülethez való hozzáféréssel, innentől kezdve bármikor leadhatja rendelését weboldalunkon.

Hogyan tudom termékeimet feltölteni a webshopomba?

A viszonteladói regisztrációt követően hozzáférést biztosítunk import fájlokhoz, melynek segítségével könnyedén feltöltheti termékeinket, illetve termékképeket is biztosítunk partnereink számára.

Milyen fizetési módok érhetők el a rendelés értékének kiegyenlítéséhez?

Rendelés leadásánál választhatja a szállítási módot (személyes átvétel vagy futárszolgálat), illetve a fizetési módot bankkártyás, készpénzes vagy előreutalásos fizetést.

Hogyan jut el a termék hozzám?

A termékeket csomagküldő szolgálattal küldjük ki partnereinknek, illetve Budapest egyes területein ki is szállítjuk azokat. Ezen kívül lehetőség van személyes átvételre is telephelyünkön.

Minden egyéb felmerülő kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36 20 396 2914; +36 1 430 1455

Email: [email protected]

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőként újdonságainkról és akcióinkról!